Youth Trial

Tirana po mirëpret 40 të rinj nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Mali i Zi, Serbia dhe Maqedonia, të cilët përmes sesioneve interaktive, simulimeve dhe aktiviteteve në natyrë, do të diskutojnë për tematika të ndryshme që shqetësojnë rininë e sotme në Ballkanin Perëndimor.

Bashkia e Tiranës në bashkëpunim me Prezencën e OSBE-së në Shqipëri dhe Zyrën Rajonale për Bashkëpunim Rinor (RYCO) realizuan ceremoninë e hapjes së trajnimit me temë “Shtigje rinore: Promovimi i Vlerave të OSBE-së në Ballkanin Perëndimor” që po mbahet në Tiranë nga data 13-17 Shtator 2017 me 40 të rinj!

Fotografia: Iris Canaj

Youth Trial 13/09/2017

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar