Tet
21
Sht
2017
Reja Stadium: Napoli – Inter
Tet 21 @ 6:00 pm

Në kuadër të “Sport në Re”,
mirëpresim ndeshjen Napoli – Inter!

Rrugëtimi i anëtarësimeve për sezonin e ri filloi pak muaj më parë tek Reja
dhe tashmë ky ambient mikpritës shndërrohet në një stadium për tifozat Interistë nga Shqipëria!

Prej orës 18:00 fillon shpërndarja e setit të dhuratave për të anëtarësuarit zytarë të InterClubAlbania
dhe më pas jepet direkt transmetimi i ndeshjes, falë Digitalb që ofron sinjalin e saj.

#ZiKaltër
#RejaStadium
#SportNëRe

Tet
25
Mër
2017
“Sarah” nga Alfred Peza
Tet 25 @ 7:00 pm

Në kuadër të Edu në Re dhe muajit të Letërsisë,
romani “SARAH”
nga Alfred Peza
.

Historia e një gruaje që do të trazonte vendin
dhe ndryshonte përgjithmonë kahjen e Shqipërisë drejt Perëndimit,
por dhe zemrën e Mbretit Zog.
Sara Blloshmi, tashmë nuk  është vetëm një personazh i kohës, por edhe i letërsisë.

Alfred Peza vjen në një rrëfim mbi romanin e tij të parë: “Sarah”,
përballë Alda Bardhylit – UET PRESS,
me një panel të ftuarish historianë, kritikë të letërsisë dhe pasionantë të librit.

Më 25 Tetor 2017, prej orës 19:00!

#LexoNëRe
#DiskutoNëRe

Tet
26
Enj
2017
Poezia e re në Kosovë me z.Rexhep Hoti
Tet 26 @ 7:00 pm

Në kuadër të Edu në Re dhe Muajit të Letërsisë,

“Reja” organizon një bisedë të hapur, me temë
“Poezia e re në Kosovë”,
me z. Rexhep Hoti, zv. Ministër Kulture në Kosovë.
Diskutimi do të drejtohet nga znj. Alda Bardhyli dhe znj. Diana Çuli.

Më 26 Tetor 2017, prej orës 19:00

#LexoNëRe
#DiskutoNëRe