#TiranaSummer

A ishe i vëmendshëm mjaftueshëm për ta fotografuar Tiranën gjatë verës dhe për t’i krijuar vetes mundësinë për të fituar çmim?

Fituesit e sezonit #TiranaSummer u shpallën te Reja, më datë 14 Shtator 2017, event ky i organizuar nga Manderina Promotions- Visit Tirana.
Tirana, nuk është vetëm lagjja ku banon…shih më tej!

Fotografia: Iris Canaj

#TiranaSummer

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar