The Cloud Sound

“Unë ekzistoj me qënien time në këtë qytet,
ndërkohë që edhe qyteti ekziston nëpërmjet trupëzimit të qënies sime.
Qyteti dhe trupi im plotësojnë dhe veçojnë njëri-tjetrin;
unë banoj në qytet dhe qyteti banon në mua.” – Juhani Pallasmaa

Ne kalojmë çdo ditë te Reja dhe ulemi ose thjesht vëzhgojmë se si bashkëvepron me atë që na rrethon…
Por atë natë, u soll një pjesë e identitetit origjinal të qytetit, si zhurma të rastësishme të çdo dite apo kujtime të së shkuarës dhe në këtë mënyrë,
“Reja” fitoi një autenticitet nga Tirana…

Ky është produkti final i workshopit një javor,
pjesë e Tirana Design Week 2017 “Inclusive Architecture” ,
me titull “Sonique Illusion” – “The Cloud Sound”

Gjatë kësaj jave u përpoqëm të kapim historitë dhe zhurmat bërthamë që reflektojnë shpirtin e Tiranës,
nëpërmjet zhurmave reale të regjistruara, intervistave dhe kujtimeve të studentëve të Arkitekturës nga Universiteti Polis.

The Cloud Sound

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar