Teatri No dhe Kërcimi Buto

Koreografi japonez Katsura Kan vjen në Re!

Një performancê fizike, e ndjekur nga një Projektim dhe Bashkëbisedim mbi urën lidhëse midis tradicionales dhe bashkëkohores në Japoni,
vjen në habitatin e arkitekturës moderne me prejardhje japoneze, por tashmë në Tiranë!

Teatri No dhe Kërcimi Buto!

Ky aktivitet ështe prodhim i TOK Event, në kuadër të “Sport, Edu dhe Netë në Re”.

#RejaMeArtistëJaponezëNëTiranë

Teatri No Dhe Kërcimi Buto

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar