Takohemi për një libër

Në kuadër të Fushatës Kombëtare të Leximit dhe “Edu e Dita në Re”,
Ministria e Kulturës, Qendra Kombëtare e Veprimtarive Folklorike, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit dhe Reja,
në bashkëpunim me shkollën “7 Marsi”,
organizuan paraditen e së hënës:
“Takohemi për një libër”!

Kjo fushatë synon të orjentojë shoqërinë, në veçanti brezin e ri,
drejt kulturës së të lexuarit të legjendave e përrallave popullore,
pjesë e Trashëgimisë Kulturore Jomateriale.

Fotografia nga Iris Canaj

#TakohemiPërNjëLibër

Takohemi Për Një Libër

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar