“Sandwich” nga Mustafa Nano

“Sandwich” – “A është mirë me qenë shqiptar?”
nga Mustafa Nano.

Një tjetër provokim nga Mustafa Nano?!

Nga nën titulli duket i tillë, por është më shumë se vetëm një provokim, është një udhëtim në historinë e shqiptarëve që nga Ilirët e deri më sot.

“Sandwich” është edhe një metaforë për Shqipërinë dhe fqinjët e saj mes konflikteve të hapura ose jo.

Mustafa Nano vjen në një bisedë të hapur mbi botimin e tij më të fundit “Sandwich”, botim i UETPRESS, për t’i dhënë përgjigje pyetjes që ai ka si nëntitull në këtë libër “A është mirë me qënë shqiptar?”

Aktiviteti u moderua nga Alda Bardhyli.

Foto nga Erjon Caslli

“Sandwich” Nga Mustafa Nano

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar