“Romeo dhe Zhuljeta”

Në kuadër të “Dita në Re dhe Edu në Re”, nxënësit e shkollës “Petro Nini Luarasi” sollën veprën “Romeo dhe Zhuljeta” në Re!

Kjo shfaqje u realizua si projekt për lëndën Arte dhe drejtohet nga mësuesja Anila Shahu.

Aktorë: Kejsi Maluta, Jugen Muçaj, Fjoni Yzeiri, Alesia Kujosa, Aldis Ulqinaku, Deni Dautaj, Ardit Derveni, Elina Bellalla, Olejda Zylyftari, Erta Tërshana, Laurent Xhemalçe, Lea Likaj, Iris Bello, Ledio Hasanaj, Roi Joka dhe Silvi Stojku.

Të gjithë e njohin penën e W.Shakespeare, por hera e parë për këta nxënës që interpretuan një tekst dramaturgjik dhe hera e parë edhe për Renë që ta mirëpresë, duke u shndërruar në një skenografi për shfaqjen e klasës së X-L,
me regji nga Iris Canaj.

<a href=”http://www.newsbomb.al/kulture-art/item/75042-pak-metra-larg-protestes-se-pd-se-te-reja-ndodh-dicka-jashte-te-zakonshmes-foto-video” rel=”nofollow”>www.newsbomb.al/kulture-art/item/75042-pak-metra-larg-pro…</a>

“Romeo Dhe Zhuljeta”

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar