#RejaBlu Dita Ndërkombëtare e Diabetit

Për Ditën Ndërkombëtare të Diabetit,
Reja ndriçon jo si normalisht,
por këtë herë me blu!

Një bashkëpunim për ndërgjegjësim ndaj kauzës së shëndetit,
vjen mes Shoqatës së Diabetit në Shqipëri, Ministrisë së Shëndetësisë, Autoritetit Shëndetësor Rajonal, Agjencisë së Parqeve edhe Rekreacionit, Shoqatës DoART dhe Resë.

Fotografia nga Iris Canaj

#JetoShëndetshëm

#RejaBlu Dita Ndërkombëtare E Diabetit 14/11/2017

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar