Reja Stadium: Napoli – Inter

Në kuadër të “Sport në Re”,
shndërruam Renë në një stadium për tifozat ZiKaltër, në ndeshjen Napoli – Inter!

Rrugëtimi i anëtarësimeve për sezonin e ri
filloi pak muaj më parë tek Reja
dhe tashmë në po këtë ambient të hapur e mikpritës
u shpërndanë dhurata për të anëtarësuarit zytarë të InterClubAlbania, të cilët ndoqën bënë tifo mbi Re për ndeshjen e mundësuar drejtpërdrejt nga Digitalb.
0-0, por lojë e bukur!

#ZiKaltër
#RejaStadium
#SportNëRe

Reja Stadium: Napoli- Inter

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar