Reja Performance Free HairCut

Reja sallon social bukurie!

Për herë të parë në Shqipëri, shohim të ndodhë një event i tillë!
Ditë e dielë, Reja i kushtohet familjes!
Prej kësaj, grupi Master Minds me: Ingrid Balliu, Denis Dhe Bledi Makishti, Klevi Jashari, Ledion Allushi dhe Orest Rama sollën një performancë në një ambient të hapur, si nëpër ëndrra, si nëpër Re; prerje e stilime flokësh, falas!

Nipërit e mbesat sollën gjyshërit e gjyshet, prindërit sollën fëmijët dhe miqësia solli mikun/miken e afërt, por as çiftet nuk munguan!
Pra, një e dielë fantastike ndryshe, ku u krijuan miqësi të reja, u bënë “thashetheme” të bardha për llojin e floket dhe modelin a ngjyrën e tij dhe mbi të gjitha; pa e futur dorën në xhep!

#EDielaEFamiljes
#EDielaEKursimit
#EDielaFalas

Foto nga Orest Rama dhe Erisa

Reja Performance Free HairCut

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar