Reja Latin Party VIII

“Zumba Fitness NS”, me instruktor Niko Spiro dhe “Via Latina” me instruktor Joan Hasanmema dhe Dj, edhe këtë të martë, si çdo të martë në Re, organizuan një festë latine, që përveç argëtimit, na kulturon me këtë lloj kërcimi dhe hapat e tij! Salsa, Bachata e Zumba janë kërcimet më të zjarrta, që e ndezën Renë edhe pse ra shi…
Me sa duket, rinia shqiptare, por jo vetëm,
pret me padurim aktivitete në kuadër të “Netë në Re, Edu në Re dhe Sport në Re”, përderisa as shiu nuk i ndali!

Reja Latin Party VIII 09/05/2017

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar