Reja Latin Party VII

Salsa, Bachata e Zumba, nuk munguan as këtë të martë në Renë e Tiranës!

“Zumba Fitness NS” dhe “Via Latina” vijnë me instruktorët e tyre për të na edukuar dhe argëtuar në Re me koreografi në grup, por edhe në çift.
Një mbrëmje e veçantë, ku socializimi dhe shkarkimi i energjive negative, për t’i lënë vend vetes për t’u ngarkuar me energji pozitive, ndodh vetëm në Re!

Çdo të martë “Reja” pëson tërmet!

Foto nga Iris Canaj

Reja Latin Party VII

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar