Reja Latin Party VI

“Reja Latin Party VI” … dhe fjalët janë të shumta!
Si çdo të martë, “Reja” pushtohet nga muzika latine dhe kërcimtarët profesionistë të “Via Latina” dhe “Zumba Fitness NS” dhe amatorët e dashuruar pas energjisë, hapave dhe figurave të këtyre kërcimeve sociale.
Edukim, Netë të bukura, Sport!
Gjithçka e shëndetshme në Re!

Foto nga Iris Canaj

Reja Latin Party VI

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar