Reja Latin Party V

Dihet tashmë;
si çdo të martë edhe këtë të martë, më datë 18 Prill 2017, prej orës 20:00,
“Reja” u ndez nga muzika latine; instruktorët e palodhur të “Zumba Fitness NS” dhe “Via Latina”,
me muzikën më të mirë të momentit dhe
Ju, që nuk lini ritëm pa kërcyer!

Nuk kemi lënë njeri në Tiranë, (por jo vetëm) pa mësuar së paku hapat bazë të këtij kërcimi energjik.

Në ndryshim nga netët e tjera, këtë të martë programit iu shtua edhe Tangoja Argjentinase!
Një kërcm pasionant i sjellë nga Niko Spiro dhe Sara Shahu,
që do të vijë sërish në Renë energjike të Tiranës!

Foto nga Iris Canaj

Reja Latin Party V

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar