Reja Latin Party IV

Për shkak të shiut, “Reja Latin Party IV” e ditës së martë, 4 Prill 2017, u shty për të martën e radhës:
11 Prill 2017, në orën 20:00!

Tashmë kërcimi latin me instruktorë dhe amatorë dashamirës, është kthyer në një traditë në Re.
Në kuadër të “Netë në Re, Edu në Re dhe Sport në Re”, ne argëtohemi dhe mësojmë të ndjekim ritmin, me hapat e duhur, çdo të martë!

“Via Latina” dhe “Zumba Fitness NS”, e ndezën atmosferën e krijuar nga këngët latine!

Foto nga Iris Canaj

Reja Latin Party IV

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar