Promovim i librit “Fshati Primitiv” nga Maks Velo

Maks Velo, artisti në një rrëfim për artin.

Në kuadër të “Edu në Re dhe Netë në Re”, u realizua promovimi i librit “Fshati Primitiv” nga Maks Velo tek “Reja”.

Maks Velo, një figurë e rëndësishme e mendimit e kulturës shqiptare,
do të vijë në një bisedë nisur nga botimi i librit më të ri me vizatime “Fshati primitiv”.

Historia e një arti që i mbijetoi diktaturës dhe rrëfimet e kujtesës, erdhën me një bisedë nën drejtimin e gazetares Alda Bardhyli dhe me pyetje nga qytetarët e pranishëm kundrejt artistit.

Foto nga Iris Canaj

Promovim I Librit “Fshati Primitiv” Nga Maks Velo

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar