Potenciali brenda Teje!- Seminar Motivues

Në kuadër të Edu në Re,
organizuam Seminarin më Motivues:
Potenciali brenda Teje!

Do të dish se çfarë duhet të bësh për të qenë i/e lumtur?
Të rrisësh Vetëbesimin apo të kuptosh Ligjin e Tërheqjes?

Vishu me buzëqeshje në fytyrë, në mendje,
si dhe ngjyra në trup dhe eja te Reja!
Gjithmonë ka diçka të bukur aty për ty…

Nën udhëheqjen e:
Elidona Lamnica
Psikologe, Shkimtare
dhe Praktikuese e Meditimit Transhendental

Potenciali Brenda Teje!- Seminar Motivues

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar