Poezia e re në Kosovë me z.Rexhep Hoti

Në kuadër të Edu në Re dhe Muajit të Letërsisë,
“Reja” organizoi një bisedë të hapur, me temë
“Poezia e re në Kosovë”,
me z. Rexhep Hoti, zv. Ministër Kulture në Kosovë.

Z.Hoti prezantoi gjithashtu librin e tij “Ndëshkimi i Kujtimeve”, për lexuesit e Shqipërisë, të cilët bënë edhe komentet e tyre personale për atë çfarë shkakton poezia.
Disa prej tyre si aktori Laert Vasili, vendosën që të interpretojnë poezi në Renë mendimtare…

Diskutimi u drejtua nga znj. Alda Bardhyli dhe znj. Diana Çuli.

Fotografia nga Iris Canaj

#LexoNëRe
#DiskutoNëRe

Poezia E Re Në Kosovë Me Z.Rexhep Hoti

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar