Përmbyllja e Javës së Demokracisë Vendore

Në kuadër të mbylljes së Javës së Demokracisë Vendore,
LëvizAlbania zhvilloi ceremoninë e shpalljes së projekteve fituese të thirrjes nr. 3, tek “Reja”, ku pjesëmarrës ishin jo vetëm nismëtarët dhe organizatorët e projektit, por edhe  fituesit e thirrjes dhe gjithashtu dashamirës të iniciativës për Demokraci Vendore dhe formave që mund ta zhvillojnë atë.

Foto nga Iris Canaj

Përmbyllja E Javës Së Demokracisë Vendore

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar