Nënshkrimi i Manifestit për të drejtat LGBTI në Shqipëri

“DREJT NJË RRJETI KOMBËTAR PËR TË DREJTAT LGBTI NË SHQIPËRI”

Ambasada PINK, OMSA Shqipëri, Shtëpia e të Drejtave të Njeriut dhe Organizata të tjera të Shoqërisë Civile nënshkruan publikisht angazhimin e tyre për krijimin e një rrjeti kombëtar të OSHC-ve dhe aleatëve për të punuar së bashku kundër gjuhës së urrejtjes, diskriminimit dhe përjashtimit social të personave LGBTI në Shqipëri. Rrjeti po krijohet me rastin e 10 viteve të punës së suksesshme të lëvizjes LGBTI në Shqipëri.

“Manifesti për të drejtat LGBTI në Shqipëri”, u nënshkrua tek “Reja” e bardhë, mes Organizatave të ndryshme të shoqërisë civile, për përmirësimin e të drejtave të grupimit LGBTI. Një nismë që vazhdon…

Foto nga Iris Canaj

Nënshkrimi I Manifestit Për Të Drejtat LGBTI Në Shqipëri

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar