Ndarja e çmimeve për Konkursin: Të mbrojmë të Drejtat e Pronësisë Intelektuale”

Në kuadër të Edu dhe Dita në Re,
Drejtoria e Përgjithshme e Pronësisë Industriale (Ministria e Financave dhe Ekonomisë) dhe Drejtoria e së Drejtës së Autorit (Ministria e Kulturës),
organizuan ndarjen e çmimeve për konkursin me temë:
“Të Mbrojmë Të Drejtat e Pronësisë Intelektuale”,
përmes një testimi me shkrim,
ku morën pjesë nxënës nga 5 shkolla të mesme publike të Tiranës.
Po Ti, je i/e informuar mbi këto dy ligje/te drejta, si krijues/e që je/mund të jesh?

Fotografia nga Iris Canaj

Ndarja E çmimeve Për Konkursin: Të Mbrojmë Të Drejtat E Pronësisë Intelektuale”

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar