Ndal Dhunën! -Ekspozitë

Dita Botërore Kundër Dhunës: 2 Tetori,
përkon edhe me ditëlindjen e Mahatma Gandhit,
udhëheqës i lëvizjes për pavarësi në Indi dhe pionier i filozofisë dhe strategjisë së jo-dhunës.

Sipas rezolutës A/RES/61/271 të 15 qershorit 2007,
e cila vendosi ta caktojë këtë ditë si një rast për të përforcuar mesazhet kundër dhunës,
përfshirë edukimin dhe ndërgjegjësimin publik.
Kjo rezolutë riafirmon rëndësinë universale të parimeve kundër dhunës
dhe dëshirën për të siguruar kulturën e paqes, të tolerancës, të të kuptuarit dhe të jo-dhunës.

Ekspozita në Re, tashmë e shprehur nga fëmijët, dha mesazhe të forta kundër dhunës!

#DuajMosGjuaj

Ndal Dhunën! – Ekspozitë

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar