Milonga – Tango Tirana

Komuniteti i Tangos Argjentinase në Tiranë dhe Shqipëri,
“Tango Tirana”, në bashkëpunim me Renë,
në kuadër të “Edu në Re, Sport në Re dhe Netë në Re”,
organizuan një Mbrëmje Tangoje Argjentinase,
më datë 20 Prill 2017.

Instruktorja znj. Olta Canka dhe grupi i saj Tango Tirana, na njohën më tepër me këtë kërcim pasionant argjentinas!

Herën tjetër mund të jesh TI ai/ajo që kërcen Tango në Re, por jo vetëm…!

Foto nga Iris Canaj

Milonga – Tango Tirana

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar