Me këngë Të Dua Shqipëri!

Festat e Nëntorit trokasin më herët nëpër Re…

Shkolla Jopublike “Kristaq Rama”,
në kuadër të “Edu dhe Dita në Re”,
në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve e Rekreacionit dhe Resë,
kremtuan festat e 28-29 Nëntorit me një koncert festiv nga vetë nxënësit e shkollës,
me titull: “Me këngë Të Dua Shqipëri!”

Të vegjëlit na pritën me flamuj kuq e zi e me këngë!

#FestatENëntoritTeReja

Me Këngë Të Dua Shqipëri!

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar