Maratona e Poezisë

Maratona e Poezisë,
u zhvillua në kuadër të Edu në Re dhe Dita në Re
dhe bashkoi nxënës e mësues nga 4 shkolla të ndryshme të Tiranës, të cilët performuan në Italisht.

Me rastin e javës së gjuhës Italiane,
AlbaJunior; rrjeti i nxënësve të shkollës “Petro Nini Luarasi”, Liceu Artistik “Jordan Misja”, shkolla “Sinan Tafaj” dhe “Sami Frashëri”, treguan pasionin e tyre për poetët italianë, shoqëruar me tinguj muzikorë apo edhe videoart.

Fotografia nga Erjon Caslli

#PoeziTekReja

Maratona E Poezisë

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar