Latin te Reja

Latin te Reja u zhvilluan të hënën,
më 19 Qershor 2017,
në kuadër të “Sport në Re, Edu në Re dhe Netë në Re”
nga L’alma Latina.

Foto nga Iris Canaj

Latin Te Reja 19/06/2017

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar