Kangoo Jump – Kids Performance

Në kuadër të “Dita në Re, Sport në Re dhe Edu në Re”, Kangoo Jump organizoi Kids Performance ditën e shtunë, më 15 Prill 2017.

U hodhëm në Re, njëlloj siç hidhemi mbi sustat e krevateve të prindërve, por Kangoo Jump, përveç argëtimit, na mban edhe trupin në formë, se është sport-kërcim!
#EkuilibërNëRe

Foto nga Iris Canaj

Kangoo Jump – Kids Performance

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar