Java e Lëvizshmërisë

Në kuadër të Edu dhe Netë e Kino në Re,
takimi përmbyllës i një jave të ngjeshur me aktivitete sensibilizuese për Javën e Lëvizshmërisë, u organizua tek Reja.

Ku më mirë sesa tek ky ambient i bardhë,
ne kuptojmë se sa ndotje i shkaktojmë Tiranës
dhe vetes sonë?!

Më shumë ditë pa makina, më shumë lëvizje në këmbë, me biçikleta, me transport publik apo mjete elektrike, për ta ruajtur ambientin!
Diskutim dhe filma në Re, gjatë gjithë mbrëmjes…

Java E Lëvizshmërisë

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar