“Italo” – Mbyllet cikli “10 Netët e Filmit Italian”

“Italo”, komedia nga Alessia Scarso ishte filmi që mbylli ciklin “10 Netët e Filmit Italian” në Re!
Një qen i braktisur, shndërrohet në simbolin e qytetit prej sjelljes së tij kaq afër njerëzores!
Italo Barocco fiton dashurinë e të gjithëve, dalëngadalë…

Në kuadër të “Kino në Re, Netë në Re dhe Edu në Re”, në bashkëpunim me Institutin Italian të Kulturës, u zhvilluan 10 të martat e filmit italian në Re.

Ku ka më bukur se sa të ndjekësh një film të mirë nën qiell të hapur dhe për më tepër pa pagesë?!

Çdo të martë, prej orës 21:00 në hapësirën “Kino në Re”, dedikuar kinemasë, patëm 10 filma shumë të mirë italianë, që mbajtën të abonuar publikun kryeqytetas, por jo vetëm…

Programi:

30 Maj 2017 – Se Dio vuole, regjia nga Edoardo Falcone

6 Qershor 2017 – Bianca come il latte, rossa come il sangue, regjia nga Giorgio Campiotti

13 Qershor 2017 – Lo chiamavano Jeeg Robot, regjia nga Gabriele Mainetti

20 Qershor 2017 – Belli di papà, regjia nga Giudo Chiesa

27 Korrik 2017 – La sedia della felicità, regjia nga Carlo Marzzacurati

4 Korrik 2017 – Scusate se esisto, regjia nga Riccardo Milani

11 Korrik 2017 – Nessuno mi troverà, regjia nga Egidio Eronico

18 Korrik 2017 – Fai bei sogni, regjia nga Marco Bellocchio

25 Korrik 2017 – Nuovo cinema paradiso, regjia nga Giuseppe Tornatore

1 Gusht 2017 – Italo, regjia nga Alessia Scarso

Foto nga Erjon Caslli

“Italo” – Mbyllet Cikli “10 Netët E Filmit Italian”

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar