“Flash Mob and street open session -Youth Building Peace” 12/08/2017

Dita Ndërkombëtare e Rinisë në Re!

Qendra “YMCA Tirana”, në bashkëpunim me Youth Club PNL, Y-PEER, Act for Society si pjesë e rrjetit “Zëri i të Rinjve” dhe “Reja”,
organizuan aktivitetin sensibilizues:

“Flash Mob and street open session -Youth Building Peace”

Ky aktivitet u mundësua nga UNFPA Albania.

“Flash Mob And Street Open Session -Youth Building Peace”

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar