“Ëndrra e një nate vere”

“Ëndrra e një nate vere”, komedia e mirënjohur e autorit anglez William Shakespeare, erdhi si një ëndërr e prekshme në Renë e Tiranës nga krusi i dytë i degës Regij Teatri në “Universitetin e Arteve”, me drejtimin e pedagoges Rozi Kostani.

Regjia e studenteve Enkelejda Fishekaj dhe Alba Shtembari, u realizua me interpretimin e studentëve: Alba Shtembari, Arild Stafa, Armando Mehmeti, Artan Skënderasi, Enea Niko, Enkelejda Fishekaj, Evisa Budini, Kesina Lami, Klaudia Piroli, Lejda Celi, Rei Fuga dhe Silvio Goskova.

Një ëndërr komike në Renë e vetme me këmbë në tokë, që prodhon ART dhe jo shi…

Foto nga Erjon Caslli dhe Iris Canaj

#TeatërNëRe

“Ëndrra E Një Nate Vere”

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar