Eco Fashion Show

Nëse mendon se diçka që ke përdorur, e kreu funksionin dhe do e hedhësh,
mendohu edhe një herë!
Shih fotot se çfarë po krijojnë të tjerët me ato “Mbetje” dhe frymëzohu edhe Ti!

“Ditë-Nata në Re dhe Edu në Re” në bashkëpunim me znj. Rajmonda Avignon dhe Raiffeisen Invest, krijuan Eco Fashion Show 2017 në Renë e bardhë të Tiranës.

#MbroMjedisin
#EcoFashionShow

Foto nga Iris Canaj

Eco Fashion Show

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar