Dita Ndërkombëtare Kundër Abortit

Në kuadër të Edu në Re dhe Dita në Re,

Qendra Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin,
organizuan një aktivitet informues për të rinjtë,

me rastin e Ditës Ndërkombëtare Kundër Abortit.

#SheDecides

Dita Ndërkombëtare Kundër Abortit

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar