Dita botërore e Librit

Në Ditën Botërore të Librit,
më 23 prill 2017, Botime Pegi ftoi prindërit me vogëlushët e tyre në panairin e librit artistik në mjediset e Resë, për të lexuar dhe diskutuar mbi krijesat më të dashura të botës magjike të romaneve për fëmijë.

“Dita në Re dhe Edu në Re”, vazhdon me aktivitetet kulturore e argëtuese për fëmijë në Re!

#LexoNëRe
#DuajeLibrin

Foto nga Iris Canaj

Dita Botërore E Librit

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar