“Dance Studio Kids”

Në kuadër të “Edu në Re, Sport në Re dhe Dita në Re” edhe kjo e dielë u kalua bukur në Renë e bardhë të Tiranës!

Fëmijë të moshave 3-12 vjeç kërcyen
koreografitë e krijuara nga Ajkana Topalli dhe Heda Musagalliu.

Tango, muzikë Pop edhe Latine ishin koreografitë e këtyre ëngjëjve të kuq, të cilët janë pjesë e  “Dance Studio Kids”, por këtë herë ata edhe recituan.
Fëmijët kërcimtarë u argëtuan vetë, por argëtuan edhe publikun kryeqytetas me energjinë dhe natyrshmërinë e tyre!

#SpektakëlFëmijësh
#SillFëmijëtNëRe

Foto nga Iris Canaj

“Dance Studio Kids”

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar