Anibar on Tour, Edicioni i 8-të

Anibar on Tour,
vjen me edicionin e tyre të 8-të në Tiranë!
“Reja” projektoi teknika të reja të filmave të shkurtër të animuar, pa pagesë!

Pas 10 të martave të suksesshme të Filmit Italian,
tradita e kinemasë në Re vazhdon…
por tashmë mirëpresim Pejën, Kosovën me;
Festivalin e Filmit të Animuar – Anibar (edicioni i 8-të)

“Netë, Kino dhe Edu në Re”, në bashkëpunim me të rinjtë plot pasion; organizatorët e Anibar 8,
sollën një natë me filma të shkurtër të animuar,
të përzgjedhurit e Anibar edicioni i 7-të,
për të na intriguar për një tjetër edicion filmash ndërkombëtarë të animuar,
që do të mbahet në Pejë më datat 14-20 Gusht 2017.
Përveç projektimit të filmave, edhe shumë punëtori e diskutime me artistë të ndryshëm!

Për më shumë:
<a href=”https://www.facebook.com/notes/anibar/edicioni-i-tet%C3%AB-i-anibar-po-e-rikthen-qytetin-anibar-8th-edition-is-reclaiming-t/10154832034252217/” rel=”nofollow”>www.facebook.com/notes/anibar/edicioni-i-tet%C3%AB-i-anib…</a>

Foto nga Erjon Caslli

Anibar On Tour, Edicioni I 8-të

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar