Koncept britanik, art japonez, iniciativë zviceriane, angazhim shqiptar – të gjitha këto së bashku e bëjnë RENË një vepër arti monumentale dhe hapësirën më të re kulturore në Tiranë.

 

Fjala e Mirëseardhjes

SOU FUJIMOTO.

arkitekti japonez,

fitues i shumë çmimeve.

Lexo më shumë

Eventet

 

 

  • Rezervo një Event

    Reja mirëpret propozime për evente për grupmosha të ndryshme. Nëse do të organizosh një event kulturor, social, sportiv apo edhe thjesht një prezantim në Re, që përshtatet me kategoritë tona...
    Lexo më shumë
  • Vullnetar pranë Resë

    Të kanë pëlqyer gjithnjë eventet kulturore? Të ka pëlqyer të jesh pjesë e tyre? Kjo është mundësia jote… Apliko për të qenë vullnetar dhe për të punuar përkrah stafit të Resë!
    Lexo më shumë